Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Little Blue 10″

Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Little Blue 10″

680.00lei

Caracteristici tehnice:
Debit maxim – 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime – 10″
Greutate – 7 kg
Diametru filtru – 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire – 1″ filet interior
Temperatura de lucru – 7-35ºC
Presiune maximă – 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile – polipropilena presata la 5, 10 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu, carbon activ block care nu lasa reziduuri in apa.

Quantity
Compare

Filtrele de apa rezidentiale albastre Atlantis Little Blue au o capacitate mare de filtrare a apei. Cartusele filtrante utilizate sunt din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme cu 2 filtre de apa rezidentiale se recomanda a fi instalate dupa statiile de tratare a apei sau dedurizatoare, pentru tratarea apei prin carbune activ granular sau block. Acest sistem este recomandat cazurilor in care apa de fantana are probleme cu mirosul, culoarea sau substante chimice.

Sistemele de filtrare a apei Atlantis Little Blue se pot recomanda a fi utilizate cu cartuse filtrante cu Carbon Activ (block si/sau granular) – retin clorul, substantele chimice si organice si ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se inlocuiesc la 6-12 luni in functie de cantitatea si calitatea apei filtrate.

Customer reviews
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Little Blue 10″”

1

TOP

X