Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Big Blue 20″

Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Big Blue 20″

900.00lei

Caracteristici tehnice:
Debit maxim – 10-30 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime – 20″
Greutate – 16 kg
Diametru filtru – 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire – 1″ filet interior
Temperatura de lucru – 7-35ºC
Cartuse filtrante disponibile – polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu.

Quantity
Compare

Acest sistem este o parte optionala a instalatilor de tratare a apei pentru clientii ce doresc ceva mai bun si mai mult pentru apa pe care o vor utiliza la spalat si/sau la alte activitati. Filtrarea si tratarea apei cu carbon activ prin acest sistem aduce imbunatatiri substantiale calitatilor apei deja filtrate de sedimente fine si tratate cu ajutorul statiilor de eliminare a fierului si a manganului si/sau a dedurizatoarelor si/sau a altor statii de tratare a apei.

Filtrele de apa rezidentiale albastre Atlantis BIG Blue au o capacitate mare de filtrare a apei. Cartusele filtrante utilizate sunt din polipropilena presata la 1, 5, 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste sisteme cu 2 filtre de apa rezidentiale se recomanda a fi instalate dupa statiile de tratare a apei sau dedurizatoare, pentru tratarea apei prin carbune activ granular sau block. Acest sistem este recomandat cazurilor in care apa de fantana are probleme cu mirosul, culoarea sau substante chimice.

Sistemele de filtrare a apei Atlantis BIG Blue se pot recomanda a fi utilizate cu cartuse filtrante cu Carbon Activ (block si/sau granular) – retin clorul, substantele chimice si organice si ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se inlocuiesc la 6-12 luni in functie de cantitatea si calitatea apei filtrate.

Customer reviews
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Sistem 2 filtre rezidentiale Atlantis Big Blue 20″”

0

TOP

X