Filtru de apă rezidenţial-industrial transparent Atlantis BIG Clear 20″

Filtru de apă rezidenţial-industrial transparent Atlantis BIG Clear 20″

550.00lei

Caracteristici tehnice:
Debit maxim – 5-15 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime – 20″
Greutate – 3,5 kg
Diametru filtru – 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire – 1″ filet interior
Temperatura de lucru – 7-35ºC
Presiune maximă – 2-6 bari
Cartuse filtrante disponibile – polipropilena presata la 1, 10 microni, carbon activ block simplu.

Quantity
Compare

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa transparenta Atlantis BIG Clear au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, blocuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape filtrate. Cartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5 şi 10 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile, dar folosite in paralel pot fi foarte eficiente si pentru blocuri sau ansambluri de locuinte. Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa.

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare cu murdarie a cartusului filtrant. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 1-10 persoane ce utilizau apa de fantana.

Filtrul de apa Atlantis BIG Clear 20″ pentru uzul rezidential-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasic, S3 39L, S3 40L; Atlantis Soft Water S4, S5 si S6 industriale; statiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39L; lampile UV de 55W, 110W, 165W, 220W, 440W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta.

Customer reviews
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Filtru de apă rezidenţial-industrial transparent Atlantis BIG Clear 20″”

0

TOP

X