Baterie 2 Filtre de apă rezidenţiale-industriale transparente Atlantis Big Clear 20″

Baterie 2 Filtre de apă rezidenţiale-industriale transparente Atlantis Big Clear 20″

1,100.00lei

Caracteristici tehnice:
Debit maxim – 3,5-13 mc/h (in functie de presiunea apei de alimentare si de viteza de colmatare a cartusului filtrant)
Lungime – 20″
Greutate – 16 kg
Diametru filtru – 20 cm
Conexiuni intrare/ieşire – 1″ filet interior
Temperatura de lucru – 6-35ºC
Presiune maximă – 6 bari
Cartuse filtrante disponibile – polipropilena presata la 1, 5, 10, 20, 50 microni, carbon activ granular, carbon activ block simplu – toate varianta Big Blue 20″

Quantity
Compare

Filtrele de apa rezidentiale cu carcasa transparenta Atlantis Big Clear 20″ sunt cele mai utilizate filtre de apa in anul 2016 si 2017 de catre compania noastra, pentru ap[licatiile industriale. Utilizarea lor este pentru uzul rezidential si industrial. Au o capacitate mare de filtrare a apei si sunt recomandate pentru case, vile, duplexuri, diverse fabrici si alti consumatori cu necesitatea unei ape bine filtrate. Cartusele filtrante utilizate pentru curatarea apei de sedimente sunt cele din polipropilena presata la 1, 5, 10, 20 şi 50 microni. Acest tip de filtre sunt cele mai recomandate pentru case si vile cu un numar mai mare de 5 locuitori! Le folosim foarte des in tratarea apei de fantana dar si de retea.
Aceste filtre de apa rezidentiale sunt recomandate in prefiltrarea apei inainte de un dedurizator pentru apa, de o statie de eliminare a unor elemente poluante din apa, lampa UV sau purificator de apa cu osmoza inversa rezidential sau semi-ndustrial.

Avantajul clar al acestor filtre rezidentiale este carcasa transparenta prin care se poate observa periodic starea de incarcare a cartusului filtrant cu particulele prezente in apa. Vizualizand usor cartusul filtrant putem aprecia starea de incarcare cu murdarie (mal, nisip, pamant, particule de rugina, fier, etc) si putem decide mult mai usor cand acesta trebuie inlocuit pentru a ne oferi in continuare apa curata.

Acest filtru de apa este foarte util pentru locuinta dumneavoastra cu apa din fantana si de aceea este si foarte des vandut de noi pentru instalatiile de tratare a apei ale multor clienti din zonele rezidentiale noi. A fost recomandat cel mai des pentru locuinte cu 5-20 persoane ce utilizau apa de fantana.

Filtrul de apa Atlantis Big Clear 20″ pentru uzul rezidential-semi-industrial este recomandat pentru: dedurizatoarele de apa Atlantis Soft Water S1 20L cabinet, S1 20L clasic, S2 25L cabinet, S2 25L clasic, S3 30L clasic, S3 33L cabinet, S3 33L clasic; statiile de eliminare fier-mangan Atlantis O3 Mn&Fe 25L, 30L, 39L; lampile UV de 55W si 110W, precum si alte statii de tratare a apei pentru care ne puteti contacta.

Pentru anumite ape de fantana si pentru mai multa siguranta, bateriile de filtrare cu 2 filtre sunt mult mai utile si mai practice decat 1 singur filtru. Sunt momente cand apa poate veni mult mai murdara si 1 singur filtru nu va face fata volumului mare de impuritati si dimensiunilor mici ale particulelor. Astfel 1 singur filtru poate fi colmatat cu impuritati si apoi distrus de presiunea cu care impinge pompa submersibila (sau hidroforul) apa si in instalatia din casa vor ajunge foarte multe particule ce vor face depuneri consistente. Aceste depuneri din interiorul instalatiei pot fi prevenite utilizand o baterie de 2 filtre: primul cartus filtrant cu finetea de 5-10 microni iar al doilea cu finetea de 1 micron. Chiar daca exista scapari de particule dupa primul cartus, acestea (cu dimensiunea mai mare de 1 micron) vor ajunge la al doilea cartus care va asigura o protectie suplimentara pentru instalatia de dupa el.

Utilizand bateria de 2 filtre obtineti o apa mai curata, o siguranta in plus ca instalatia este protejata mai bine, o grija mai putin pentru momentul cand 1 singur cartus poate fi prea incarcat si prea tarziu de schimbat.

Customer reviews
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Baterie 2 Filtre de apă rezidenţiale-industriale transparente Atlantis Big Clear 20″”

0

TOP

X