Compania AquaLight®

Ne bucurãm ca ati ajuns pe site-ul www.dedurizatoare-apa-dura.ro, site dedicat apei curate si potrivite pentru instalatiile sanitare din casele noi, dar si cele vechi!

Prezenta apei în casa dumneavoastrã reprezintã cea mai importantã „utilitate” fãrã de care o casã nu s-ar putea numi… acasã. Indiferent de clãdirea aleasã, fie apartament, casã, vilã, halã industrialã, hotel, pensiune, etc apa este cea mai importantã resursã ce trebuie sã existe pentru a asigura minimum de confort în interior.

Apa este utilizată în viaţa de zi cu zi a fiecăruia încă de dimineaţă la spălatul pe dinţi, mâini, pregătirea mâncării, a ceaiului sau a cafelei, la spălatul fructelor şi a legumelor la spălatul vaselor, a rufelor sau la curăţenia casei, de cele mai multe ori încãlzirea în casã se face cu ajutorul apei dar si la alte activitãti.

In cazurile pe care noi le tratãm cu produsele ofertate pe acest site, apa provine din fântâni / puturi / foraje dar si din retelele publice de distributie a apei.

Ca orice altã sursã de apã, si acestea pot prezenta probleme (depãsiri de valori maximum admise fatã de legislatie) la analizele fizice, chimice si microbiologice.
*în detaliu vom dezbate aceste probleme pe pagina Problemele apei – solutii

In functie de cât de mari sunt aceste probleme, apa poate crea probleme mari instalatiei sanitare din interiorul casei dumneavoastrã.

De exemplu, instalatia sanitarã din componenta unei case pentru 2-5 persoane costã între 5000-17.000 EURO (bineînteles în functie de dotãri, calitatea materialelor, categoria standard sau lux, etc). Aceastã sumã reprezintã o parte din valoarea casei, valoare ce trebuie protejatã pentru cã prin interiorul instalatiei sanitare circulã apa proaspãt extrasã din put / fântânã / foraj sau apa din retea.

Dacã aceastã apã contine sedimente, cantitãti mari de calcar, fier, mangan sau microorganisme, cât doriti sã reziste instalatia sanitarã a casei? Cât timp doriti sã poatã rezista depunerilor care nu afecteazã doar punctul final de consum (baterii, cabine de dus, masina de spãlat rufe, vase, capul de dus, centrala termicã)? Pânã la aceste puncte finale de consum, apa trece prin alte componente ale instalatiei sanitare: zeci de metri liniari de teavã cu diferite diametre, zeci de robineti cu pãrti metalice pe care depunerile de calcar le blocheazã si le distrug, ale piese metalice (niple, reductii, mufe, racorzi flexibili, etc) boiler, interiorul bateriilor, suprafata chiuvetelor, bateriilor sanitare, cabinelor de dus, gresie, faiantã, etc.

Pe scurt, o instalatie sanitarã neprotejatã cu filtre de sedimente fine, dedurizator de apã si foarte recomandat si sterilizator cu ULTRAVIOLETE, nu rezistã mai mult de 10 ani fãrã reparatii (bineînteles în functie de calitatea apei si de consumul de apã); pe când o instalatie astfel protejatã poate rezista mai mult decât garanteazã producãtorii pe rezistenta materialelor (tevi, robineti, baterii sanitare, masini de spãlat, centrale, etc).

Insã pentru solutii corecte, complete si complexe aveti nevoie de colaborarea cu o firmã profesionistã în acest domeniu, cu un personal care vã explicã clar si corect tot ceea ce trebuie sã stiti (pentru cã este un domeniu destul de vast) si care vã oferã solutiile corecte pentru cazul dumneavoastrã. De aceea vã recomandãm sã ne cereti întotdeauna solutii si oferte personalizate apei, consumului dumneavoastrã de apã si cladirii in care vã vei desfasura activitatea sau veti locui.

Compania S.C. AquaLight® S.R.L. cu sediul si punctul de lucru în Bucuresti a fost infiintatã în anul 2013 de 2 tineri români cu capital propriu 100% românesc si are ca obiect de activitate oferirea de servicii şi echipamente profesionale de tratare-purificare apă atât pentru uzul casnic, rezidenţial şi industrial, cât şi soluţii bussines.

Ce ne dorim:
– sã oferim în piata de noi clienti pentru aceste produse numai informatiile corecte si complete referitoare la apã, calitatea apei, produsele necesare tratãrii si purificarii ei, întretinerea corectã a instalatiei sanitare din casã si a produselor destinate tratãrii si purificãrii apei;
– sã oferim numai informatiile corecte privind consumul de apã de orice fel (dar în special apã purificatã);
– sã oferim în piatã numai produse de calitate mãrind si mai mult standardul de calitate al produselor si solutiilor oferite de noi;
– sã mãrim garantia produselor electrice (purificatoare de apã, statii de tratare a apei, dedurizatoare de apã, sterilizatoare UV, etc de la 5 ANI la 7 ANI si mai tarziu de la 7 ANI la 10 ANI – cresterea garantiei va fi fãrã costuri suplimentare!!!
– sã extindem capacitãtile mini-laboratorului nostru intern.

Din 2009 studiem domeniul purificãrii apei prin osmozã inversã si din 2011 domeniul tratãrii apei:
– ne crestem experienta exponential prin prezenta personalului specializat pe teren la montaje, ofertarea solutiilor potrivite, testarea apelor cu aparaturã electronicã de laborator, service-uri la produsele vândute de alte companii din tarã în Bucuresti si Ilfov, întretineri periodice la toate tipurile de sisteme de filtrare, tratare, purificare, sterilizare a apei, training-uri si schimb de know-how cu furnizorii nostri de produse;
– vedem locatiile clientilor care au instalatii de tratare a apei de la alte companii si propunem solutiile corecte pentru modificarea produselor, montarea corectã si repunerea în functiune a acestora;
– vedem instalatii vechi ce trebuie înlocuite, montate corect, reparate, întretinute, etc;
– vizitãm locatiile clientilor nostri pentru întretinerea instalatiilor de tratare sau purificare a apei furnizate de compania noastrã;
– vizitãm lunar sute de noi potentiali clienti ce au nevoie de instalatii profesionale pentru tratarea sau purificarea apei din noua locuintã sau alte tipuri de clãdiri;
– testãm profesional (cu aparaturã electronicã profesionalã de laborator) mostrele de ape.

Pe lângă un portofoliu complet de sisteme care acoperă nevoile de tratare ale apei, profeşioniştii noştrii, familiarizaţi cu diversitatea problemelor apelor întâlnite, vă vor oferi sprijinul şi consilierea necesară pentru achiziţionarea echipamentului potrivit ce va rezolva problemele apei dumneavoastră. Nu ne limităm numai la soluţiile existente pe piaţă, ci adaptăm continuu tehnologia disponibilă, cu scopul de a oferi soluţii practice la problemele clienţilor noştrii.

Suntem cu adevărat dedicaţi tratării apei şi ne angajăm să comercializăm numai cele mai bune echipamente alături de cele mai adecvate sfaturi!

Selectăm doar cele mai bune produse de la furnizori europeni de top, inclusiv România. Suntem importatorii direcţi ai tuturor produselor noastre şi acest lucru ne permite să avem atât preţuri corecte pentru clienţii noştrii, cât şi selectarea doar a produselor de cea mai bună calitate, cu utilitate şi eficacitate TESTATĂ, ce într-adevăr pot satisface pe deplin exigenţele în domeniu.

Avantajele colaborării cu firma noastră sunt multiple. Iată doar câteva dintre ele:
– toate produsele noastre beneficiază de garanţie extinsă (1-5 ani);
– testăm gratuit apa înainte şi după montarea sistemelor;
– echipă tehnică în măsură să ofere asistenţă în condiţii de profesionalism, disponibilitate şi eficienţă;
– calitate la standarde Europene şi produse certificate;
– suport tehnic 24/7 pentru clientii din portofoliu.

Împreună cu dumneavoastră, consumatorii, dorim să putem micşora considerabil poluarea agresivă a naturii cu PET-uri. Montarea unui sistem de purificare a apei în bucãtãrie vă oferă o sursă continuă de apă, fără a fi limitaţi de conturul sticlei de 2 sau 5 litri. Mai mult, veţi bea o apă de o calitate superioară – o apă cu adevărat MICROBIOLOGIC PURĂ!

Împărtasiti filozofia AquaLight® de a trăi într-o lume în care apa curată si pură să fie accesibilă fiecăruia, într-o manieră nepoluantă!